ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

VERKSAMHETSCHEF

Företag Hagfors kommun
Ort
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

VERKSAMHETSCHEF

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 

Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 

Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.

ARBETSPLATS

Vi söker en driven verksamhetschef till området Individ- och familjeomsorg inom individ- och omsorgsavdelningen. 

Vi erbjuder dig ett meningsfullt uppdrag att tillsammans med oss som finns i verksamheten, förvalta och fortsätta leda verksamheten in i framtiden. Med perspektivet  individ- och familjeomsorg söker vi dig som vill bidra till Framtidens Värmland- tillsammans utvecklar vi god och nära vård, hälsa och omsorg. Ett uppdrag som både är stimulerande och utmanande men där det erbjuds frihet att leda och vidareutveckla medarbetare och verksamhet. 

ARBETSUPPGIFTER 

Vår kommande verksamhetschef för individ- och familjeomsorgen leder en verksamhet bestående av barn- och ungdomsgrupp, vuxengrupp och öppenvård. 

I verksamheten finns behandlare i öppenvård, budget- skuldrådgivare, handläggare, integrationshandläggare, socialsekreterare och två gruppledare. 

Inom individ- och omsorgsavdelningen arbetar vi även med verksamhetsområdena arbetsmarknadsenhet, integration, kommunal hälso- och sjukvård, LSS/socialpsykiatri, rehabiliteringsverksamhet, stöd i ordinärt boende samt särskilt boende/korttidsboende. 

Som verksamhetschef inom individ- och omsorgsavdelningen är du direkt underställd socialchef och ingår i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med övriga verksamhetschefer och vår verksamhetsstrateg.

Som verksamhetschef deltar du aktivt i ledningsarbetet för hela avdelningen och du har det övergripande ansvaret för det egna verksamhetsområdets resultat, ekonomi, personal och arbetsmiljö. 

I rollen som verksamhetschef ansvarar du för att leda verksamheten och utforma, implementera och följa upp verksamhetens mål i enlighet med lagkrav. Du bedriver förbättringsarbetet, gör analyser och arbetar med ett löpande systematiskt kvalitetsarbete. Du bidrar till en kultur där medarbetarnas kunskaper och erfarenheter på ett effektivt sätt tas tillvara för att skapa nytta för invånarna i kommunen genom ett nära ledarskap. 

Att samverka inom individ- och omsorgsavdelningen, internt i kommunen och med andra aktuella aktörer är en viktig del i ditt arbete. 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, där socionomutbildning och erfarenhet från individ- och familjeomsorg ses meriterande. 

Som person är du trygg och social, du har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta både internt och externt. Att verka genom andra är något du trivs med och är van vid. Du har intresse och förmåga att leda i förändring och ta tillvara på medarbetarnas nytänkande i ett öppet klimat. Du är bra på att kommunicera, ge och ta feedback som motiverar dina medarbetare och kollegor i deras vardag. 

Vi söker dig med en värdegrund som utgår från individens fokus för att värna integritet, delaktighet och individens egna resurser. 

För uppdraget förutsätts att du har en god förmåga att se helheten, kunna prioritera och delegera. Du är strategisk och drivande med ett mål- och resultatorienterat förhållningssätt. Du har en god förmåga att fatta beslut och omsätta dessa i verksamheten. Du har sedan tidigare erfarenhet av hur en politisk styrd organisation fungerar samt personal-, arbetsmiljö och budgetansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort med förarbehörighet B.
 

LÖN

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

logo
VERKSAMHETSCHEF

Hagfors kommun