ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Konsultchef till PerformIQ

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Konsultchef till PerformIQ

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta hos ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Brinner du för att utveckla organisationer och vill komma till en tjänst som innefattar konsultansvar och problemlösning? Då kan du vara just den lagspelaren vi söker till vårt team i Örebro!

Tjänstebeskrivning

PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning. Du erbjuds en tjänst där du får möjlighet att stötta företag med personal inom olika branscher. Varje dag får du möjlighet att utveckla organisationer genom personal med idrottsbakgrund där du hjälper kunden anpassa rätt personallösning för dem. Sedan 2010 har vi byggt framgångsrika team i näringslivet genom att se till att idrottens egenskaper är en naturlig del av en organisation.

I rollen som Konsultchef arbetar du med bemanningslösningar för både nya och befintliga samarbetspartners. Du kommer dagligen att hjälpa dina kunder med olika typer av personalbehov och för att på bästa sätt ta hand om dina konsulter.

Du sköter allt som innefattar en rekryteringsprocess till våra bemanningskunder. Du är den som lär känna nya och befintliga kunder och deras behov och driver dina rekryteringsprocesser från kravprofil till annonsskrivning, telefonavstämningar, intervjuer och referenstagningar. Du samarbetar med dina kollegor på leveransavdelningen samt dina säljkollegor.

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som karaktäriseras av stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

Personprofil

Vi söker dig med ett starkt intresse för både personalfrågor, organisationsutveckling och idrott. Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer ställas inför nya spännande scenarion och möten varje dag. Vi söker därför dig som är framåt, nyfiken och orädd men samtidigt trygg i dig själv för att tackla dessa situationer. I den här tjänsten jobbar du med flera processer parallellt varav du även bör ha en god prioriteringsförmåga för att driva rätt projekt framåt.

Du är en person som har en utmärkt social förmåga och har lätt för att skapa relationer. Det är meriterande om du har akademisk utbildning samt om du har arbetat som Konsultchef, med personalledning eller inom projektledning.

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som Konsultchef.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se eller 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ!

För mer information, besök www.performiq.se

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Konsultchef till PerformIQ

PerformIQ