ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Head of Business Support & Business Development

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-21

Ansök nu

Head of Business Support & Business Development

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Med 2000 specialister inom stadsutveckling, arkitektur och infrastruktur bygger vi samhällen som håller.

 

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i den viktiga och nya rollen som Tyréns Head of Business Support & Business Development.

 

Vi välkomnar dig till en värderingsdriven kultur där Connect, Create & Challenge är våra ledord. Tillsammans med kompetenta, engagerade och inkluderande specialister får du verka i en driven och affärsorienterad miljö. Du har förtroendet att leda arbetet av supportfunktionens förflyttning till att vara än mer fokuserad på affär, utveckling och rådgivning. Detta är en ny roll och din möjlighet att vara med och påverka är stor.

 

Vi på Tyréns värdesätter både din prestation och dig som person. Vi månar om att du trivs och utvecklas. Vi arbetar mycket med forskning och innovation och ser att kompetensutveckling är a och o i vår kunskapsintensiva organisation. För oss är både professionalism och hälsa och balans viktigt. Till exempel får alla våra anställda extra lediga dagar.

Om tjänsten

Som Head of Business Support & Business Development kommer du att rapportera direkt till VD för Tyréns Sverige. Du ingår i den svenska ledningsgruppen och har en högst central roll i bolaget. I Business Support & Business Development ingår Hållbarhet, Kvalitet, Säkerhet, Juridik, HR & Lön, Business Automation & IT, Marknad & Kommunikation och Fastighet & Kontor med ansvariga chefer för respektive område.

I denna roll kommer du exempelvis jobba med att:

• Leda utvecklingen och genomförandet av företagets strategiarbete och säkerställa anpassning till vårt uppdrag och vision. Våra värderingar en viktig del i vår strategi
• Bygga och hantera ett högpresterande team över olika funktioner, främja en kultur av innovation och samarbete
• Säkerställa end-to-end-verksamheten, från sälj till leverans och kvalitetskontroll för att utveckla och stärka Tyréns affär och tjänsteprodukter tillsammans med våra fyra divisioner: Arkitektur & Projektledning, Konstruktion & Installation, Mark & Vatten och Väg & Järnväg
• Samarbeta nära vår VD för att definiera kortsiktiga och långsiktiga tillväxtmål, omsätta dem till handlingsbara planer i syfte att stötta kärnverksamheten
• Driva operationell excellens genom datadrivet beslutsfattande, prestationsmått och ständiga förbättringsinitiativ
• Utveckla och hantera strategiska partnerskap och samarbeten för att stärka vår konkurrensposition inom branschen
• Bevaka marknadstrender, konkurrentanalyser och lagstiftningsutveckling för att säkerställa genomförandet av våra strategier
• Fortsätta driva vår interna digitaliseringsresa i syfte att effektivisera och utveckla Tyréns
• Utveckla vårt Cross-border-arbete, dvs vårt gränsöverskridande samarbete där vi arbetar över landsgränserna inom koncernen i våra leveranser.

Ditt huvudsakliga ansvar är:

• Personalansvar för samtliga ingående funktioner. Organisationen består av ca 110 medarbetare varav 10 direktrapporterande chefer, du har också en Vice Head of Business Support & Business Development som rapporterar till dig
• Att besluta om budget och affärsplan som respektive chef inom Business Support & Business Development tagit fram
• Besluta om verksamhetsutvecklingen inom samtliga funktioner utifrån godkänd affärsplan och budget
Placeringsort för denna tjänst kan vara Stockholm, Göteborg, Malmö eller Umeå. Resor i tjänsten förekommer, dock mindre frekvent om man utgår från vårt Stockholmskontor.

Vi söker

För att lyckas och trivas i rollen anser vi att du bör ha:

• Högskoleutbildning eller motsvarande likvärdig utbildning/erfarenhet
• Dokumenterad erafenhet av att framgångsrikt leda förändring, uppnå effektmål och leda framgångsrika team
• Dokumenterad erfarenhet av att leda chefer
• Erfarenhet av att verka i ett medelstort till stort bolag 1000+ anställda
• God förmåga att prioritera och att arbeta proaktivt

Meriterande är:

• Erfarenhet av konsultbranschen
• Drivit digitaliseringsprojekt i tidigare organisationer

Personliga egenskaper vi tror passar rollen och vår företagskultur:

• Inspirerande lagspelare som är trygg i dig själv och ditt ledarskap
• Du drivs av att se andra lyckas och utvecklas
• Nyfiken och värderingsstyrd
• Affärsdriven och uthållig
• Kommunikativ, lyhörd och trovärdig

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket i både tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov.

Ansöka

I den här rekryteringen samarbetar Tyréns med Jurek Recruitment & Consulting. Du söker tjänsten via annonsen på jurek.se och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.
Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar per mejl utan hanterar enbart ansökningar som kommer in via ansökningslänken.
Du är varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ylva Ottosson på ylva.ottosson@jurek.se  alt 073-391 41 08 eller researcher Sandra Waldnert på sandra.waldnert@jurek.se  alt 076-002 69 37.

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Head of Business Support & Business Development

Jurek