ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VÄLKOMMEN TILL THE FINANCE FAMILY

Vi är familjen som inte behöver vara störst för att vara bäst. Hos oss vill vi att du ska känna dig som en i familjen av kompetenta ekonomer, både när du är på jakt efter ditt nästa drömjobb och när du behöver stärka upp din avdelning med en riktigt vass ekonom.

Det är till oss du vänder dig när du vill hitta din nästa utmaning, behöver rekrytera eller anlita en konsult till ekonomiavdelningen.

Vi tror på personliga, hållbara och långsiktiga relationer. Det ska alltid vara enkelt att arbeta med oss. Du har en kontaktperson genom hela resan och med våra digitala verktyg i världsklass frigör vi tid som vi i stället använder till att fördjupa relationerna med våra kunder, konsulter och kandidater. Vi vet av erfarenhet att det är just det som gör hela skillnaden.

Vi som jobbar här är alla specialister med lång erfarenhet både från branschen och från ekonomrollen – en viktig framgångsfaktor för en bra matchning enligt oss.

Genom att bli en del av vårt nätverk blir du en del av vår ekonomfamilj.

Välkommen till The Finance Family!

Patrik, Hanna, Maria, Jeanette, Julia, Marianne, Susanne, Jessica, Niclas, Robert och Jörgen

Bransch

Rekrytering och bemanning av ekonomer till kunder med behov av nya eller temporära anställningar. Kunder är bolag där ekonomer är anställda.

Anställda

11

Huvudkontor

Stockholm & Göteborg

Adress

Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm

Webbplats

language

Missa inga jobb från The Finance Family

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor