ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SOVA är Sveriges största detaljhandelskedja inom kvalitetssängar och tillbehör. SOVA sysselsätter 150 anställda i Sverige med 20 butiker i Stockholm, Göteborg och Skåne. Verksamheten leds från huvudkontoret i Malmö. SOVA ingår i Tempur Sealy International, världens största tillverkare av madrasser.

Att jobba hos SOVA

Att arbeta hos oss på SOVA är att vara en del av ett lag. Vi har ett gemensamt ansvar för att skapa en trivsam arbetsplats och för att göra våra kunder nöjda. Som medarbetare hos oss förväntas du visa engagemang, öppenhet, ansvar och respekt.

Engagemang

De medarbetare som trivs bäst hos oss visar ofta ett högt engagemang i såväl kunder som kollegor genom att vara modiga och nyfikna. Våra medarbetare bemöter nya människor med respekt, ställer frågor och visar ett intresse för deras behov. Vi tar initiativ och provar våra idéer. På så sätt inspirerar vi varandra och skapar tillsammans en arbetsplats att vi kan utvecklas och trivas på.

Öppenhet

Vi på SOVA strävar efter att vara öppna och transparenta i vår kommunikation och att skapa en arbetsplats där vi alla kan känna en trygghet i att uttrycka sina åsikter till kollegor och chefer. Vi vill uppmuntra en öppen dialog mellan medarbetare, från medarbetare till chefer och vice versa.

Ansvar och Respekt

På SOVA ansvarar vi alla för våra egna handlingar och står för dem. Vi tar också ansvar för varandra och hjälper varandra när det behövs. Vi respekterar kunder, kollegor och andra människor i vår omgivning och bemöter dem på ett ödmjukt sätt.

Besök oss gärna på våra sociala medier:
Linkedin
Facebook
Instagram

Bransch

Fackhandel

Anställda

150

Huvudkontor

Malmö

Adress

Hyllie Boulevard 34, 215 32

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från SOVA

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor