ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Södertälje Sjukhus

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård.

Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vi har även en verksamhet för forskning, utbildning, utveckling och innovation (FoUUi). Verksamheten stöttar lokala utvecklingsprojekt och medverkar i forskning på lokal, nationell och internationell nivå. FoUUi på Södertälje Sjukhus AB syftar till att främja medarbetarnas engagemang i ett kontinuerligt livslångt lärande samt till att förbättra och effektivisera sjukvården. Exempelvis medverkar vi just nu i en studie, Magnet4Europe, där målet är att stärka sjuksköterskans roll i teamet, förbättra omvårdnad, arbetsmiljö och möjliggöra kompetensutveckling och karriärvägar. 

Följ med runt i sjukhusets vårdbyggnad och se hur det är att jobba hos oss:

Bransch

Hälso- och sjukvård

Anställda

1300

Huvudkontor

Södertälje

Adress

Rosenborgsgatan 6-10, 152 86

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Södertälje Sjukhus

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor