ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jula AB

Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge, Finland och Polen.  

Expansion ger möjligheter

Jula är ett växande företag med en tydlig vision om fortsatt expansion. Vi växer med 12-14 varuhus per år. Det är med andra ord full fart framåt som gällera, förändring är det enda som är konstant. Har du höga ambitioner, är en organisation i ständig förändring full med goda karriärmöjligheter. Väx med oss!

Tryggt och stabilt

Familjeföretaget ger en uthållighet utan kvartalsekonomins kortsiktighet. På Jula finns uthålligheten och musklerna att vara nyfiken och utvecklas. Med expansion och lönsamhet följer ökad trygghet.

Nyfiket

På Jula är nyfikenhet en dygd och en del i kulturen, Julaandan. Nyfikenheten driver Jula framåt på många olika sätt. Bland annat skapas Julas sortiment till stor del av nyfikenhet inför nya lösningar som kan göra livet lättare för kunden.

Coachande ledarskap

Jula är ett svenskt familjeföretag med svensk företagskultur och ett coachande ledarskap. Julaledarskapet är inspirerande, involverande och stöttande och motiverar medarbetarna att nå Julas gemensamma mål. Vårt ledarskap utvecklas ständigt och genomsyrar hela organisationen.

Bransch

Järnhandelsvaror, Partihandel

Anställda

3500

Huvudkontor

Skara

Adress

Julagatan 15, 532 37

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Jula AB

Gruppledare

Stockholm - 4 dagar kvar

Läs mer

Varuhuschef

Karlskrona - 18 dagar kvar

Läs mer

Gruppledare

Trollhättan - 4 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Jula AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor