ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Souschef sökes till välbesökta Ystad Saltsjöbad

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Souschef sökes till välbesökta Ystad Saltsjöbad


Endast 50 minuter från Malmö och en timme från Köpenhamn, belägen mitt på Sydsveriges vackraste strand, finns en liten bit av paradiset.

Ystad Saltsjöbad kommer alltid att ha en speciell plats hos ESS Group, då det var här vår resa startade år 2007. Vi har jobbat hårt på att bygga en destination med de bästa konferensfaciliteterna, vår pool club Lido Club & Spa och att skapa en gastronomisk upplevelse på våra två hyllade restauranger med mat gjord på de bästa lokala råvarorna. En destination som är lika trevlig att vara på med kollegorna under den kallaste svenska midvintern som på familjesemester under den varma och soliga sommaren. En plats man vill återvända till.

Känner du igen dig i orden personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever ut våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans – ESS.

ARBETSUPPGIFTER
Som Souschef på Ystad Saltsjöbad arbetar du i deras olika restauranger, som också avspeglas av olika koncept. Du tillagar bland annat 3-rätters i restaurang Port, som också kallas Husets hjärta, med inspiration från det franska och amerikanska köken. Du arbetar även i den italienska pärlan Glidas samt i Lido Lounge där ni serverar fräschare mat i form av asiatiska bites och poké bowls. Detta innebär därför att du är flexibel och hittar inspiration i att arbeta brett med olika kök där din kunskap och nyfikenhet får ta plats. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Förbereda, tillreda och lägga upp mat i de olika köken. 

  • Vara delaktig i utveckling av menyer och koncept. 

  • Rotera på olika stationer utifrån behov. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
I rollen som Souschef ser vi det som en självklarhet att du är en lagspelare med en stor skopa passion för matlagning. Du drivs av att tillsammans med dina kollegor skapa en matupplevelse som gästerna kommer ihåg, uppskattar och vill återkomma till samt att du gärna gör det i en kreativ miljö. Du är självgående i ditt arbete men trivs med att samarbeta i grupp och ser det som en självklarhet att hjälpa dina kollegor. Ystad Saltsjöbad investerar i sina medarbetare långsiktigt och du ges därför goda möjligheter att växa både i rollen och på företaget. 

Viktigt för tjänsten:

  • Några års erfarenhet från kockyrket. 

  • God samarbets- och kommunikationsförmåga.

  • Vilja att utveckla och utvecklas tillsammans med laget. 

  • Driven, flexibel och nyfiken personlighet. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Souschef är ett uppdrag med start enligt överenskommelse. Tjänstens upplägg kommer att diskuteras under processens gång. Du arbetar såväl dag som kvällstid, vardagar och helger och därför är det en förutsättning att du trivs med den typen av upplägg. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats som alltid vill lite mer. Tillsammans skapar vi upplevelser i världsklass där mat och dryck har en central roll. Vi är också en arbetsgivare som vet att när du mår bäst, presterar du som bäst - därför ser vi till att du blir inspirerad och ger dig goda förutsättningar att skapa magi i våra kök. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ystad Saltsjöbad samarbetar i den här processen med Eterni och därför svarar Amanda Ring på dina frågor kring rekryteringsprocessen via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Souschef sökes till välbesökta Ystad Saltsjöbad

Eterni Sweden AB