ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

HR-chef inom Miljö- och samhällsbyggnad

Ort
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

HR-chef inom Miljö- och samhällsbyggnad

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Som HR-chef på Miljö- och samhällsbyggnad har du det övergripande ansvaret för arbetet att driva, utveckla, och följa upp våra HR-processer inom förvaltningen. Du är också chef över HR-staben som består av två HR-konsulter och en HR-administratör.

Ditt uppdrag kommer att vara brett och röra sig mellan övergripande strategiska frågor, ledning och styrning till att även själv hantera och vara rådgivande i en del operativa ärenden. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp där du bland annat förväntas bidra proaktivt och strategiskt i gruppens gemensamma arbete gällande ledarskap, medarbetarskap, samt kulturfrågor. Du arbetar också i nära samverkan med hela kommunens HR-organisation och du verkar för att vi har god dialog och relation med våra fackliga organisationer.  

Din arbetsplats

Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen är organiserad i fyra avdelningar med ansvar för stadsplanering, bygg, miljö samt stadsmiljö. Dessa stöds av staber och enheter med ansvar för HR, ekonomi, kommunikation och kundstrategi, utveckling och förvaltningskansli.

Förvaltningen verkar från nya lokaler i Ebbepark som medger ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att vi delar på de rumsliga resurserna och har möjlighet att arbeta viss tid på distans.

Du som söker

Vi söker dig som har akademisk examen inom HR/beteendevetenskap eller annan för tjänsten relevant akademisk examen. Du har också flerårig erfarenhet som chef inom HR-området som kan komma från offentlig verksamhet eller det privata näringslivet och då företrädesvis från kunskapsintensiva organisationer. 

Ditt uppdrag kommer bland annat att innebära att du bereder och skriver underlag för politiska beslut varför du måste ha goda kunskaper i tal och skrift i svenska språket. 

Vi söker dig som har en stark förmåga att bygga tillit när det gäller HR-frågor och utveckla goda relationer både med dina medarbetare, förvaltningens chefer och våra fackliga organisationer. Du måste också dela våra värderingar som bygger på att vi som organisation har starkt kundfokus, är utvecklingsinriktade och enade i att tillsammans utveckla en attraktiv arbetsplats.  

Vi söker en HR-chef med driv och engagemang som är målinriktad och har förmågan att leverera resultat. Du är en tydlig arbetsgivarrepresentant och är trygg i den rollen. Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga, är prestigelös och bidrar med mycket glädje och energi i organisationen.

Om du lockas av att vara en viktig del av Linköpings fortsatta stadsomvandling, så erbjuder vi ett riktigt utvecklande och viktigt uppdrag. Välkommen!

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10907

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

HR-chef inom Miljö- och samhällsbyggnad

Linköpings kommun