ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Combitech söker Resultatenhetschef i Östersund

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2023-03-23

Ansök nu

Combitech söker Resultatenhetschef i Östersund

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans skapar hållbar nytta för människor, verksamheter och samhället i stort. Vi söker dig som anser att det roligaste man kan arbeta med är att utveckla sina medarbetare och affärsrelationer! Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Vi på Combitech accelererar utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Genom att kombinera vår solida erfarenhet och kunskap från försvars- och industrisektorn säkerställer vi att verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar.

Vi är en Nordisk tech lösnings- och konsultpartner som utgörs av 2100 passionerade experter som tillsammans med våra kunder arbetar med att utmana teknikens gränser för att göra skillnad.

Din roll
Vi söker en Resultatenhetschef till affärsområde Produktinformation i Östersund. Våra kunder finns främst inom industri, försvarsindustri och försvar. Våra fokusområden är att leda och skapa förutsättningar för våra konsulter samt att vårda och fördjupa relationerna med våra befintliga kontakter och kunder. Som Resultatenhetschef hos oss ansvarar du för att leda och utveckla din grupp och du har ett nära samarbete med ledningsteamet för affärsområdet. I rollen som Resultatenhetschef ingår personalansvar, resultatansvar, affärsansvar, merförsäljning till våra kunder samt rekrytering. Inom ramen av din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten samt för enhetens och medarbetarnas utveckling. Du sitter med i affärsområdets ledningsgrupp och du rapporterar till affärsområdets chef.

Resor till kunder i regionen förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att leda och utveckla människor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarroller inom konsultverksamhet. Du är van vid att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet. Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Vi tror att du är en god lyssnare med en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med fokus på att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare. Du har förmågan att rekrytera och leda såväl erfarna som juniora konsulter. Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som högskoleingenjör eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från försvarssegmentet och det är viktigt att du har en stor förståelse för teknik. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur.

Vill du veta mer om tjänsten
Frågor om tjänsten besvaras av Katarina Krauss, 010 - 215 04 32, katarina.krauss@combitech.com frågor kan också besvaras av rekryteringsansvarig Rosmari Hagström, 073 - 028 70 40, rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se

Söka tjänsten
För att söka tjänsten skickar du in ditt CV och personliga brev via ansökningslänken.
Sista ansökningsdag är den 22 mars 2023.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & Gör skillnad
Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.
Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Dela detta jobb

logo
Combitech söker Resultatenhetschef i Östersund

Experis AB