ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Chefspoolen i Sverige AB

“Vi tror på…

…att människor i rätt roll, sammanhang och sammansättning ger din verksamhet rätt förutsättning att utvecklas, växa hållbart och lyckas.”

Vilket påverkar vem som får bli seniorkonsult hos oss, hur vi arbetar och varför våra processer ser ut som de gör.

Gemensamt för våra konsulter är att vi har lång och gedigen chefserfarenhet inom näringslivet från både större och mindre företag i nationell och internationell miljö. Genom vårt engagerade, professionella arbetssätt med kvalitetssäkrade processer skapar vi trygghet och resultat för våra kunder.

Varje konsult följer sin uppdragsgivare och process från början till slut och lägger stor vikt vid att förstå och sätta sig in i kunden och dess behov. Vi vill skapa en långsiktig relation med vår kund, för att tillsammans utveckla ett effektivt samarbete och bidra till utveckling för både medarbetare och företagets resultat.

Sofie von Homeyer, VD

Vi har erfarenhet av att hantera uppdrag både inom privata näringslivet och offentlig sektor där vi rekryterar och utvecklar chefer och medarbetare inom flera olika yrkeskategorier och branscher. Vi har ett stort kontaktnät och en ständigt växande databas av intressanta kandidater.

Sedan starten 2002 har Chefspoolen haft en kontinuerlig tillväxt med flera konsulter som framgångsrikt tillgodoser våra kunders behov över hela landet. Huvudkontoret finns i Malmö och företagets VD/ägare är Sofie von Homeyer. Övriga kontor finns i Stockholm och Göteborg.

Chefspoolen är ett professionellt företag som inser vikten av att tillföra kompetens och vision från externa styrelsemedlemmar och rådgivare.

 

Bransch

Rekrytering - Coachning - Ledarskapsutveckling

Anställda

5

Huvudkontor

Malmö

Adress

Stortorget 13, 211 22

Webbplats

language

Missa inga jobb från Chefspoolen i Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor