ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Centric Professionals AB

Centric är ett IT-konsultföretag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister.

Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Globalt verkar Centric även inom Software Solutions, IT Outsourcing, Detaljhandelslösningar, Business Process Outsourcing och hälso- och sjukvård.

Bransch

Personaluthyrning IT

Anställda

400

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Landsvägen 57, 172 65

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Centric Professionals AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor