ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vi söker Consultant Manager

Ort
Utgår

2023-04-08

Ansök nu

Vi söker Consultant Manager

Om jobbet

Är du duktig på att driva igenom förändringsprojekt med fokus på effektivare processer och bättre kundupplevelser? Trivs du i en roll där du får leda och coacha dina kollegor att nå uppsatta mål? Nu söker vi en Consultant Manager som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

På Flex Applications är vi specialister på allt som rör HR och lön. Med våra användarvänliga system förenklar och effektiviserar vi vardagen för tusentals medarbetare, chefer och administratörer – så att de kan lägga mindre tid på tung och tråkig administration och mer tid på det som gör skillnad på riktigt.

Rollen som konsultchef innebär att du leder vår konsultavdelning bestående av cirka 25 konsulter, projektledare, specialister, team leaders och koordinatorer. Teamets främsta arbetsuppgifter består av implementering av våra programvaror hos kund, vilket innebär allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester och utbildning. Denna tjänst är företrädelsevis placerad i Örebro, på vårt huvudkontor. Men vi välkomnar även sökande som vill utgå från något av våra kontor i Stockholm eller Göteborg.

Som konsultchef har du ett helhetsansvar för konsultavdelningens verksamhet. I tät samverkan med övriga avdelningar leder du det dagliga arbetet och ser till att våra kundprojekt utförs enligt uppsatta rutiner och processer – med målet att säkerställa en hög kvalitet och goda kundupplevelser. Vidare har du ett strategiskt ansvar med fokus på att kontinuerligt vidareutveckla och förbättra Flex Applications konsultverksamhet. Tjänsten kan innebära en del resor.

Dina främsta arbetsuppgifter innefattar följande:
– Kvalitetssäkring och utveckling av konsultavdelningens processer
– Framtagning av budget och verksamhetsplan
– Resursplanering och uppföljning av debiteringsgrad
– Fullt personalansvar för konsultteamet, vilket innefattar exempelvis rekrytering, utvecklingssamtal, kompetensutveckling, lönesättning, onboarding samt stöttning av medarbetare i den dagliga verksamheten.
– Aktivt deltagande i ledningsgruppen som rådgörande organ för bolagets styrelse

Vad vi erbjuder

På Flex Applications är vi kända för vår fantastiska gemenskap och laganda. Entusiasm, kompetens och prestigelöshet är viktiga byggstenar i vår företagskultur. Med våra medarbetare i fokus jobbar vi ständigt för en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Via förmånsportalen Benify kan vi bland annat erbjuda rabatter och erbjudanden till dig som anställd.

Utöver detta erbjuder vi även:
– Ett välstrukturerat onboarding-program
– Kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter
– Ett generöst friskvårdsbidrag
– Flexramar och möjlighet till distansarbete i viss mån

Om dig

Till denna nyckelroll söker vi en driven och initiativrik person som är duktig på att se nya möjligheter, har förmågan att få saker att hända och är van att självständigt initiera och genomföra förändringar. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor både externt och internt är du också en kommunikativ och lyhörd lagspelare.

För att trivas och lyckas i ditt arbete bör du vara trygg och stabil i din roll som ledare och ha tidigare erfarenhet av personalansvar. Vi tror också att du har en god teknisk förståelse och ett stort intresse för innovativa digitala lösningar. Har du tidigare erfarenhet och kunskap inom HR- och/eller lönebranschen är det ett stort plus.

Om oss

På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.

Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.

Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!

Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.

Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Välkommen med din ansökan!

Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 230306-KC i ämnesraden. Vi vill ha din ansökan senast den 2023-03-06.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Erdtman, lotta.erdtman@flexapplications.se, telefon 070 313 95 10.

Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Dela detta jobb

logo
Vi söker Consultant Manager

Flex Applications Sverige AB