ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Förändringsledare sökes till vår kund i Halmstad

Företag Maxkompetens
Ort
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Förändringsledare sökes till vår kund i Halmstad

Är du serviceinriktad och en grym lagspelare? Drivs du av att förbättra och effektivisera? Då ska du söka den spännande tjänsten som Förändringsledare hos vår kund i Halmstad!

Dina Arbetsuppgifter

Som förändringsledare har du en viktig roll i att planera, genomföra och övervaka förändringsinitiativ inom organisationen. Du kommer ansvara för att leda och koordinera själva förändringsprocessen. Det kan innebära att utveckla och implementera nya system eller processer, organisera och genomföra utbildning och träning. Även överse framstegen för att säkerställa att förändringen genomförs på ett effektivt sätt.

Din Profil

  • Det är mycket viktigt att du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

  • Du är analytisk och noggrann.

  • Du bör ha ett strategiskt perspektiv och kunna se helheten.

  • Vi ser gärna att du är lyhörd och empatisk.

  • Att du har en stark teamkänsla.

Vi Erbjuder Dig

Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!

Övrig Information

  • Placeringsort: Halmstad

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Varaktighet: Tillsvidare

  • Arbetstid: Dagtid, heltid

  • Lön: Enligt överenskommelse

Kunden har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos kunden i Halmstad.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Sara Hollsten på telefon 0733-20 56 33 eller via mail sara.hollsten@maxkompetens.se
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Dela detta jobb

logo
Förändringsledare sökes till vår kund i Halmstad

Maxkompetens